Vil du bli med? Vi er et kor med godt humør og ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen!
Kanskje kan du styrke mannsrekka vår?

 Vi øver hver tirsdag kl. 19.00 på Landøya ungdomsskole, Nesbru.

Koret teller 48 medlemmer pr 25.1.17 (+ 3 i permisjon).
15 sopraner, 19 alter, 6 tenorer og 8 basser. 

Bli med og syng med oss under ledelse av vår fantastiske dirigent Marilyn Almeida

Marilyn Almeida (1989) fra Stabekk er utdannet sanger, pedagog og kordirigent fra Norges Musikkhøgskole, Institutt for Musikk, NTNU og Barratt Due Musikkinstitutt. Hun er en aktiv sanger som i en årrekke har opptrådt i inn – og utland både med kor og som solist, og hun gjør jevnlig konserter innenfor et variert repertoar. Hun er hyppig brukt som solist i ulike sammenhenger, og har vært sopransolist i verk som Faurés "Requiem" og Bachs "Juleoriatoriet". Hun har hatt flere solistopptredener på NRK1, er solist på Det Norske Jentekors bidrag på CDen ”Sorgen Og Gleden: Kronprinsesse Mette-Marits Utvalgte Salmer”, og hun har blitt omtalt i media flere ganger, bl.a. i Aftenpostens artikkelserie "Merk deg navnet". 

Marilyn er hyppig brukt som solist ved gudstjenester i flere kirker, og var i årene 2013-2015 fast ansatt som solist under gudstjenester i Jar menighet i Bærum. Hun synger regelmessig i bryllup, bisettelser og i event-oppdrag for næringslivet. Tidligere oppdragsgivere inkluderer Nasjonalmuseet, Forsvaret, Statped og Bærum kommune. Hun er en ivrig sanger innenfor alle sjangre, også opera, og har vært operakorist ved OscarsborgOperaen i årene 2011-2015.

I 2014 ble Marilyn tildelt Bærum kommunes kulturstipend, og hun har tidligere mottatt Asker og Bærum Budstikkes kulturstipend. Hun er aktiv i Bærum kommunes kulturliv og har vært solist med Bærum Symfoniorkester, under Bærum Kulturhus’ 17- mai festforestilling 2015 og sunget solokonsert i BAKgården i Sandvika. Høsten 2013 samarbeidet hun med kantor Otto Ch. Odland om en fast konsertserie i Jar kirke, og hun har i flere år på rad sunget julekonsert både der og i Haslum kirke.

Foruten den utøvende virksomheten dirigerer hun i dag flere kor og underviser privatelever i sang.


Våren  2012 begynte idèen om at "sammen er vi bedre" å spire i de to korene MellomStemt og Askerkoret. Vi kjente hverandre litt fra tidligere samarbeid som bl.a. Irsk Aften i 2010 og enda bedre kjent ble vi under turnèen med Jenny Jenssen i 2012.

30.oktober 2012 ble
Askerkoret MELLOMSTEMT dannet.